AMIGAAA!Käyttöehdot
Amigaaa! on maksuton verkkopalvelu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n jäsenille. Maksuttomuus tarkoittaa sitä, että palvelun saa käyttöönsä jäsenyyden myötä, mutta sitä ei ole sidottu jäsenmaksuun. Käyttämällä palvelun tunnuksia sitoudut käyttämään palvelua hyvien tapojen ja terveen järjen viitoittamalla tavalla. Muunlainen käyttö voidaan tulkita epäsopivaksi, mikä saattaa johtaa käyttöoikeuden epäämiseen. Ylläpito pyrkii siihen, että palvelu on riittävän korkeatasoinen ja pitää oikeuden kehittää tai muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä käyttöehtoja parhaaksi katsomallaan tavalla. Ylläpito ei ota mitään vastuuta käyttäjän itsensä palveluun lataamista tiedostoista, sähköposteista tai muusta sisällöstä. Pilvipalveluun ladatun sisällön salaus on ainoastaan käyttäjän itsensä avattavissa, eikä täten ylläpitäjä pysty puuttumaan sisältöön tai pelastamaan sieltä mitään, mikäli käyttäjä unohtaa salasanansa. Myöskään pilvipalvelun salasana ei ole ylläpitäjän alustettavissa. Vahinkotilanteessa ylläpito ei ota vastuuta käyttäjän menetetyistä tiedoista tai muusta sisällöstä. Jos palvelun tuottaminen lakkaa mistään syystä, niin ylläpito tai yhdistys ei ole vastuussa jäsenmaksun palauttamisesta.

Toivotamme sinut, käyttäjä, tervetulleeksi tutustumaan palveluumme ja käyttämään sitä. Jos sinulla on ongelmia jonkin asian kanssa, kysyttävää tai ideoita palvelun kehittämiseksi, ota yhteyttä ylläpitoon: admin (at) amigaaa.com tai #amigaaa IRCnetissä. Voit halutessasi tukea palvelun ylläpitämistä ja kehittämistä lahjoittamalla PayPalin kautta. (Et tarvitse PayPal-tiliä lahjoittamiseen.) Lahjoitukset menevät palvelun ylläpitämiseen ja kehittämiseen, eivät Suomen Amiga-käyttäjät ry:lle.

Tämä sivusto ei kerää mitään kävijätietoja tai tallenna evästeitä tai muuta tietoa koneellesi. Palvelimelle ei tallenneta käyttäjien tietoja, jos käyttäjä ei itse tee niin. Palvelin ylläpitää normaaleja pääsylokeja, joita ylläpito voi käsitellä liikennetilastoja varten ja palvelimen infrastruktuuriin kohdistuvien hyökkäysten yhteydessä.